avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... N.U.P. În cat timp primesc instiintarea pentru a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

N.U.P. În cat timp primesc instiintarea pentru a merge dupa permis?

va rog sa ma lamuriti cu o chestie sunt disperat...am fost implicat intr-un accident de circiulatie anul trecut in aprilie
am fost testetat cu aparatul etilotest..mi-a isit o alcoolemie de 0.30 in aer...am fost dus la sange unde mi-a iesit o alcolemie de0.60 la prima0.50 la a doua..procurorul a cerut recalcularea la care mi-a venit 0.20.rspesctiv 0.30..totul sa miscat foarte greu...acum trei saptamani a fost trimis dosarul la parchet cu N.U.P..in cat timp primesc instiinatarea pentru a merge dupa permis..sau ce ar trebui sa fac...sunt terminat de 10 luni va rog sa ma ajutati...multa sanatate va doresc
Cel mai recent răspuns: georgesb , utilizator 15:39, 19 Februarie 2014
Mergeti cu rezolutia de neincepere a urmaririi penale la politie pentru a va ridica permisul.
pai si de unde sa o iau ?#-o
De la Parchet. E dreptul dumneavoastra.
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2014
Sebastian Simon, Avocat
O sa o primiti acasa comunicarea solutiei de la Parchet.
pe mine asta ma intereseaza..in cat timp..astept de 3 saptamani..multumesc

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru consumul de alcool cezar_23 cezar_23 numele meu este cezar as avea si eu o intrebare am fost prins baut la volan am aproape doua luni de zile de cand nu primesc nici un raspuns de la politie ma ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcoolemie tzok tzok In urma cu un an si 3 luni am fost oprit in trafic ..am fost testat cu aparatrul drager si rezultatul a fost 0.69. mi s-au recoltat probe biologice ... (vezi toată discuția)
Permis luat pentru alcool seke seke as vrea sa stiu daca la alcolemie de 0.90 se poate ramane doar cu suspendare pe 90 de zile? (vezi toată discuția)