avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Evaluare dauna totala auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Evaluare dauna totala auto

Am si eu un fiat grande punto din 2007 1.2 benzina 100000km si am dauna totala cam ce pret imi da asigurarea (Asiguratorul) si daca nu sunt multumit daca mai pot face ceva.
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2014
nucu$, utilizator
Cel mai recent răspuns: Constantin Popovici , Consultant asigurari 08:06, 12 Februarie 2014
Daca este vorba de CASCO, veti primi suma din polita scazand eventualele fransize si epava daca aceasta va ramane la dvs.
teo82 a scris:

Am si eu un fiat grande punto din 2007 1.2 benzina 100000km si am dauna totala cam ce pret imi da asigurarea (Asiguratorul) si daca nu sunt multumit daca mai pot face ceva.

Trebuie mai multe detalii . Daca e pe RCA iti trebuie pretul de nou, data fabricatiei sau a primei inmatricularii, data accidentului , numarul exact de km . Iti poti calcula si singur daca studiezi Ordinul 14/2011 al CSA unde gasesti si o anexa cu gradele de uzura in functie de vechime si starea masinii !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coeficient de uzura la 3 luni dauna totala flash7 flash7 Pentru o masina noua, adica 3 luni de la data inmatricularii si pina la accident ce coeficient mediu de uzura se ia in calcul la dauna totala ? (vezi toată discuția)
Nelamurire dosar dauna totala casco pe regres gogoletu gogoletu La inceputul lunii martie am avut un accident. Am decis sa apelez la polita Casco pe regres deoarece vinovatul era asigurat la o societate cu care service-ul ... (vezi toată discuția)
Accident auto Ivantu Mihaela Ivantu Mihaela In data de 19.12.2009 am avut un accident pe ruta Craiova Calafat la 20 km de Craiova in padurea Radovanului.Circulam regulamentar cu viteza de aprox. 70 km ... (vezi toată discuția)