in iullie 2013 am solicitat unui executor judecatoresc o executare judecatoreasca si pe acest site: www.portal.just.ro am gasit dosarul cu urmatoarea descriere:
Nr. unic (nr. format vechi) :
Data inregistrarii 20.06.2013
Data ultimei modificari: 23.12.2013
Sectie: Judecatoria sect 3
Materie: Civil
Obiect: încuviinţare executare silită
Stadiu procesual: Fond
Ora estimata: 08:30
Complet: Complet C încuv. ex. silita (15)
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Incuviinteaza executarea silita. Fara cale de atac. Pronuntata in sedinta publica, azi, 17.07.2013.
Document: Încheiere - de executare silită 17.07.2013
Din motive de privacy, am sters numarul dosarului.
Imi puteti explica mai exact in ce stadiu este si ce anume se va intampla in continuare?
Eu am inteles acest lucru dar daca eu nu pot lua legatura cu executorul judecatoresc (dat fiind ca executorul judecatoresc are biroul in Bucuresti si eu sunt in Bacau si sincer nu stiu cand as avea posibilitatea sa merg la Bucuresti), ce ma sfatuiti sa fac? Este posibil ca un executor judecatoresc sa aiba un asemenea comportament? Daca apelez la un alt executor judecatoresc, ar trebui sa reiau acest proces de executare silita de la inceput?
am luat, in sfarsit, legatura cu executorul care mi-a spus ca executarea nu poate fi facuta pentru ca societatea care trebuia executata a intrat in insolventa. Este vorba despre o companie aeriana la care am lucrat pana in 2010. Eu stiam ca a fost vanduta si, automat, societatea care a cumparat-o a cumparat si datoriile, insa executorul mi-a spus ca a fost la mijloc o smecherie si ca aceasta a intrat in insolventa dupa ce si-a vandut brand-ul. Intrebarea mea este urmatoarea: in momentul in care o societate intra in insolventa, ce se intampla cu toate datoriile pe care aceasta le avea pana la momentul de fata? Care este ordinea in care se platesc datoriile? (tin sa precizez ca aceasta societate are datorii de milioane de euro carte furnizori etc.. ceea ce imi datoreaza mie, ca fost angajat, e doar o mica parte)