avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Unitatile administrativ teritoriale pot face donatii ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Unitatile administrativ teritoriale pot face donatii privind retele de curet, stalpii in favoarea societatilor de curent?

Pentru reducerea cheltuielilor Unitatiile administrativ teritoariale pot face ct de donatie privind retelele de curent electric, ex donat stalpii din proprietatea publica a statului in favoarea societatilor de curent, care sa le administreze? Sau acesti stalpi pot fi dati doar prin cconcesiune, folosinta cu titlu gratuit sau altele? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Domeniu public miki_M miki_M Retelele alimentare cu energie electrica realizate din bugetul local fac parte din domeniul public al statului sau al unitatii administrativ teritoriale??? ... (vezi toată discuția)
Un stalp al renel pe terenul meu stelikbl stelikbl Salutare, acum ceva timp am cumparat un teren intravilan care are un stalp de medie tensiune (20,000V) pe el. inainte a fost teren arabil. problema e ca firul ... (vezi toată discuția)
Stalp de curent Diaflo Diaflo Buna ziua. Am un teren pe mijlocul căruia am un stâlp de mijloace de tensiune . Am primit autorizație de construire. Nu este posibilitate acolo sa imi ... (vezi toată discuția)