avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 392B/2012
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 392B/2012

Buna ziua

Va rog sa-mi spuneti declaratia 392B in ce format se salveaza pe stick?am incercat toate variantele dar programul ma lasa sa o salvez doar in format "notepad".Este corect asa?Va fi preluata la anaf fara probleme?
Declaratia 392B la 2013 cu zero nu se m-ai depune la anaf?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 16:42, 12 Februarie 2014
Buna ziua,

Da, fisierul este .txt, si este ok.
Fisierul il gasiti in folderul unde este instalata aplicatia, daca nu ati modificat locatia unde sa fie salvat.

Respect,
Dan Preda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Buna ziua! Doresc sa stiu si eu cum pot transfera baza de date a unei firme,din Revisal, de pe un calculator pe altul.Multumesc mult! (vezi toată discuția)
Revisal. transferul bazei de date de pe un calculator pe altul. martady martady Buna ziua va rog daca ma poate ajuta cineva : cum pot transfera baza de date din revisal de pe un calculator pe altul (nu mai folosesc calculatorul pe care ... (vezi toată discuția)
Salvare d.112 ptr.unitatea fiscala camicami camicami Am completat D.112,validata,fara erori,dar nu stiu de unde si cum sa o salvez pe stick ptr.unitatea fiscala. Ce denumire trebuie sa aiba fisierul salvat ? ... (vezi toată discuția)