avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Dizolvare sindicat, monografie contabila
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Dizolvare sindicat, monografie contabila

Bună ziua
Am de dizolvat un sindicat. Am înțeles pașii fiscali, dar m-ar interesa monografia contabilă sau contul prin care banii rămași în casă și în bancă să fie repartizați către membrii. Practic în balanță am pe credit contul 1171 și 1211, iar pe debit 5121 și 5311.

Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Bilant lichidare ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Anul trecut am deschis o societate (micro 3%), care nu a avut activitate pana acuma. Asociatul unic a ... (vezi toată discuția)
Bilant lichidare voluntara Maria D.Anca Maria D.Anca Buna seara, Doresc sa incep procedura de dizolvare voluntara si ulterior lichidarea unei societati(momentan are activitatea suspendata) si am rugamintea daca ... (vezi toată discuția)
Linie credit costicul costicul In luna decembrie am luat un credit de la banca. Am utilizat o parte din linie.Cum trebuie sa inregistrez creditul ? Extrasul din ianuarie este ... (vezi toată discuția)