avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salariu de incadrare asistent medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salariu de incadrare asistent medical

Buna ziua, sunt asistent medical gradatia 5 studii superioare fara principal si as dori sa stiu cum se calculeaza sporul de vechime care se adauga la salariul de baza. (coeficientul de ierarhizare, am vazut in lege, este 3,04 la asistent medical studii superioare fara principal si 3.44 la asistent medical studii superioare cu principal, care se inmulteste cu 600).
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2014
logofatu, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza vechimea in munca ? logofatu logofatu Buna ziua, Cum se calculeaza sporul la vechimea in munca la peste 20 ani ? \\" (2) Clasele de salarizare şi coeficienţii prevăzuţi in anexe pentru ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii unice a functionarilor publici cristina30 cristina30 Buna ziua, As dori sa va consult intr-o problema referitoare la salariile functionarilor publici. La inceputul anului acesta am fost promovat de pe functia ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii unice a functionarilor publici cristina30 cristina30 Buna seara, As dori sa va consult intr-o problema referitoare la salariile functionarilor publici. La inceputul anului acesta am fost promovat de pe functia ... (vezi toată discuția)