avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Referitor la program munca 8 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Referitor la program munca 8 ore

buna seara,

va rog sa ma ajutati cu urmtoarele informatii privind programul de munca obligatoriu in cadrul unei companii private
- in cadrul unui program de munca de 8ore este inclus un timp de pauza pentru masa? sau cele 8 ore sunt considerate timp de lucru efectiv si pauza de masa se ia in plus fata de acestea?
- in cadrul unui job care presupune 8ore de munca pe calculator mai exista stipulate pauze in cadrul programului de lucru?
- in ce conditii se poate obtine o derogare de programul de lucru? (adica se solicita alt interval orar de 8h fata de programul companiei)

multumesc
gabriela

Alte discuții în legătură

Zile libere oferite pentru ture de 11.5 ore AF283 AF283 Buna ziua, Locul meu de munca presupune monitorizare 24/7 si treaba se face pe ture de 11.5 ore. Fiind de 11.5 ore, nu de 12, compania ne poate cere sa ... (vezi toată discuția)
Fumat la locul de munca pentru f.p. VladMirovici VladMirovici Cu ceva timp in urma discutam cu un amic o situatie reala, privind fumatul in cadrul institutiilor publice. Am gasit un topic pe acest site unde se mentiona ... (vezi toată discuția)
Munca de noapte Tomita9371 Tomita9371 Buna, Lucrez de luni până vineri in intervalul 19:30-04:00, incluzând ore de nopate, durata de lucru 8,5h. La final de luna, pentru orele de noapte, care ... (vezi toată discuția)