avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Interdicțiile controlului judiciar pot fi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Interdicțiile controlului judiciar pot fi înlocuite?

Bună ziua !
Prietenul meu a fost eliberat dupa 9 luni de arest preventiv și i sa dat interdicția de a se putea vedea cu mine deoarece și eu sunt inculpată în dosar . Suntem de 3 ani împreună. Ce se poate face în cel mai scurt timp ca această interdicție să fie înlocuită . În dosar mai sunt inculpați dar eu vreau doar sa solicit sa se poată vedea cu mine nu și cu ceilalți. Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Eliberare arest preventv roberto3 roberto3 Buna ziua! Ar avea sanse un inculpat arestat preventiv sa fie judecat in libertate daca este recidivist sau nici nu se pune problema sa fie eliberat? Care ar ... (vezi toată discuția)
Dosar diicot- restituirea dosarului la procuror pt refacerea actului de sesizare mka-ella mka-ella Buna seara! As dori sa aflu ce se intampla cu inculpatii aflati in stare de arest preventiv, daca se dispune restituirea dosarului la procuror. Este vorba de ... (vezi toată discuția)
Arestat preventiv programmmer981 programmmer981 In urma cu 3 luni s-a dat mandat de arestat pe 15 zile pentru diverse fraude informatice minore... Procurorul nu a mai solicitat prelungierea celor 15 zile, ... (vezi toată discuția)