avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cum se calculeaza pana la urma taxa de timbru??
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cum se calculeaza pana la urma taxa de timbru??

Buna,
Am incercat sa calculez taxa de timbru pe site-ul celor de la ANAF. nu inteleg un lucru, dupa ce am introdus toate datele pe care mi le-a cerut, mi-a calculat o taxa FOARTE MARE, iar undeva mai jos imi scrie "cota de reducere%", reducerea se face la pretul pe care mi l-au dat calculat acolo sau suma data e deja cu reducere?
spre exemplu: masina este un VW Golf 4 , an fabricatie 2000, diesel, 1896 cmc, euro 2. taxa de timbru pentru aceasta masina mi-a fost calculata la 1570.46 euro (6986.19 lei), iar mai jos imi scrie "cota de reducere% - 89". care este pretul final??:duh:#-o

Alte discuții în legătură

Ajutor urgent Bossde_Boss Bossde_Boss Buna ziua! Sotia mea a depus cerere pentru timbru auto si azi a primit decizia si cred ca nu mia luat in calcul filtru de particule. Conform modului de ... (vezi toată discuția)
Taxa vamala autoturism provenienta serbia mirceaguta mirceaguta Doresc sa achzitionez un autoturism uzat din Serbia vw golf 1 an fabricatie 1983 - pret de vanzare 500 euro. As dori sa stiu ce taxa vamala trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto-vw polo 999 cm3,euro 2,an 1996, descartees20 descartees20 Am cumparat in luna noimenbrie un wv polo din germania,si as dori sa-l inscriu in 2012, daca pana acum stiam ca voi plati in juru sumei de 350 ,acum nu stiu ... (vezi toată discuția)