avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salariul de baza pentru un functionar public din ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salariul de baza pentru un functionar public din administratia publica locala

Cu deosebit respect va rog sa imi spuneti care va fi salariul de baza pentru un functionar public - functie publica locala, grad profesional asistent S ? La aceasta clasa se mai adauga clasa core4spunzatoare vechimei in munca sau nu? In speranta ca voi primi un raspuns cat mai curand posibil, va multumesc respectuos si va doresc o zi frumoasa!!!

Alte discuții în legătură

Promovare in grad Flori14 Flori14 Buna ziua, Sunt un functionar public cu o vechime in munca de 26 ani (17 ani in administratia finantelor publice si de 4 ani in adminstratie locala),mentionez ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa baloghgeorgeta baloghgeorgeta salut. eu sint functionar public intr-o localitate. am absolvit Facultatea de Protectia Mediului Oradea,in 2008. de atunci am depus 2 cereri la primarie petru ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa functionari publici meri402003@yahoo.com meri402003@yahoo.com Cum se stabileste salariul de baza in anul 2011 pentru functionarii publici care au absolvit studii superioare si au sustinut examenul de promovare in clasa? (vezi toată discuția)