avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen citare penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen citare penal

Va rog sa-mi raspundeti daca in noul Cpp este prevazut vreun termen limita la care trebuie inmanata citatia inculpatului inainte de a se prezenta la sedinta de judecata( 5 zile, 3 zile etc/).?
Cu stima

Alte discuții în legătură

Citatii beby291967 beby291967 Cine trebuie sa trimita citatie la penitenciar unui arestat inainte de proces si cu cit timp inainte?Daca procesul a avut loc si nu a fost instiintat ce se ... (vezi toată discuția)
Caz penal. ce riscă inculpatul care nu s-a prezentat de trei ori în instanță pentru că nu are bani pentru asistență juridică? Giulya13 Giulya13 Fratele meu are un proces caz penal si nu sa prezentat de 3 ori pentru ca nu are avocat nu poate plati avocat azi are proces iar si nu se poate prezenta. Se ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei nup smeagull smeagull Buna ziua, Un nebun mi-a facut o plangere penala prin primavara - vara 2013. Am dat declaratii la politie, si am primit acasa NUP-ul. Acum am vazut pe ... (vezi toată discuția)