avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Muncile pentru care un detinut primeste zile de munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Muncile pentru care un detinut primeste zile de munca

Buna ziua
As dori sa stiu care sunt muncile la care un detinut se poate inscrie si numarul de zile corespunzatoare. In principiu care este cea mai buna alegere pentru a strange cat mai multe zile.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: rodica1985 , utilizator 19:42, 13 Februarie 2014
Nu detinutul este cel care isi hotaraste munca,ci penitenciarul,asta daca va fi repartizat la o munca,fiindca din cate am inteles majoritatea penitenciarelor trec prin criza si nu prea de de munca pt detinuti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea dintr-un penitenciar in altul melinaR melinaR Buna seara am si eu citeva intrbari legate de mutarea unui detinut in alt penitenciar .Nepotul meu e inchis la giurgiu si familia locuieste la 136km departare ... (vezi toată discuția)
Casatoria in interiorul penitenciarului Alexandra2493 Alexandra2493 Buna ziua! as dori sa stiu ce trebuie ar trebui sa fac pentru a ma casatori cu prietenul meu , aflat acum in inchisoare.Multumesc aniticipat. (vezi toată discuția)
Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)