avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitie energie electrica institutie publica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitie energie electrica institutie publica

- raportata la Legea achizitiilor publice, Actualizata 2014. OUG 34/2006, energia electrica unde poare fi incadrata in una din categoriile: lucrare, serviciu sau produs?
- se poate achizitiona energie electrica de pe piata libera de catre o institutie publica fata a atribuirea contractului ( ce fel de contract???)prin SEAP sau bursa de marfuri?
- energia electrica este de fapt o utilitate, iar furnizarea prin Contractul de furnizare stabilește raporturile dintre un furnizor și un consumator cu privire la furnizarea energiei electrice, inclusiv facturarea și plata energiei electrice.
- deci, se poate, este legal,a se incheia un Contractul de furnizare a energiei electrice cu prealabila negociere directa intre furnizor si client a pretului si a unui
contract oferta, ??? fara SEAP sau BRM

Alte discuții în legătură

Cerere de oferta combustbil geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare legata de procedura CERERE DE OFERTA: - am dat anunt in SEAP pentru cerere de oferta COMBUSTIBIL si nu s-a ... (vezi toată discuția)
Achizitie energie electrica rachima rachima Autoritatea contractanta este consumator captiv. Din cauza pozitiei geografice a acesteia nu-si poate alege furnizorul. Astfel, achizitioneaza energie ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica alimente gradinite beatrice3108 beatrice3108 Sunt administrator al unei gradinite cu program prelungit.In urma licitatiei pentru furnizare alimente,contractul a fost atribuit unei societati. Intrebarea ... (vezi toată discuția)