avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cazier fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cazier fiscal

daca am o firma cu datorii la bugetul de stat, apar acestea in cazierul fiscal al asociatilor?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:28, 13 Februarie 2014
Înregistrările din cazierul fiscal se referă la toţi contribuabili: asociaţii, acţionarii şi reprezentanţii legali, şi persoanelor juridice, care au săvârşit fapte sancţionate de legile financiar- fiscale şi vamale sau care privesc disciplina financiar-fiscală. În cazierul fiscal se înscriu date privind faptele şi sancţiunile aplicate contribuabililor care au încălcat disciplina financiară, fiscală, vamală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! ce se inscrie in cazierul fiscal? ro-x-ana ro-x-ana Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: o Persoana Fizica Autorizata nu are platite la zi impozitele catre stat, inregistrand penalitatile ce decurg in ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal-pentru infiintare srl claudiuta claudiuta Buna ziua!Am o intrebare,daca ma poate ajuta cineva. Imi fac un SRL impreuna cu cineva.Stiu ca am nevoie si de cazierul fiscal.Ce cuprinde mai exact acest ... (vezi toată discuția)
Executarea silita -cazier fiscal Bibi2008 Bibi2008 Buna ziua! Cam la o saptamana de la declansarea procedurii de executare silita (datorie banca) am platit toata suma datorata bancii, inclusiv penalitati. ... (vezi toată discuția)