va rog sa imi spuneti daca pentru un salariat cu 2 ore zi,salariul 215 lei care declara ca are functia de baza la firma trebuie sa acord deducere personala 250......deoarece in decl 112 la ianuarie ma atentioneaza astfel...
Nu exista erori de validare.
ATENÞIONARI:
A: asigurat (4) [idAsig = 4] sectiune asiguratE3 (1)
atentionare regula: S137: E3_16(179)= max(0,E3_14 - E3_15 + E3_12 + E3_13(250))
MULTUMESC FOARTE MULT.....aceleasi sume le-am introdus si eu in decl 112 doar ca imi da acea atentionare pe care am atasat-o mai sus...legat de aceasta deducere ...cred...oare ar trebui sa trec in decl 112 la deducere personala suma 179 in loc de 250?
Si eu am primit aceleasi atentionari si mi-am pus aceleasi probleme ca si dvs.
Ati actualizat cu ultima varianta de D112? Pt ca mie, in prezent nu imi mai afiseaza aceasta eroare, dupa o discutie cu programatorul.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.