avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociatii pot semna separat independent fiecare in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociatii pot semna separat independent fiecare in limita unui plafon

asociatii pot semna separat independent fiecare in limita unui plafon conform actului constitutiv
adica am 2 asociati care au si calitate de administratori , ambii cu puteri depline , iar prin actul constitiv se precizeaza ca ambii pot semna si pot angaja societatea in relatiile cu tertii, banci....atata impreuna cat si separata pana la limita unui plafon stabilit pron hot aga.

adica pentru anumite tranzactii , nimicuri sa nu mai fie nevoie sa adun ambii asociati sa dea hot aga , sa poata semna oricare dintre ei , fara votul celuilalt, insa pana la limita unei sume , adica sa nu poata sa vanda firma unul fara celalalt ...

1. e ok asa ? incalc vreo lege ?
2. exista un plafon maxim peste care sa nu pot trece ?


Alte discuții în legătură

Se poate vinde masina firmei fara acordul asociatului? m_m m_m Buna ziua, Sunt asociat cu o persoana intr-un SRL, fiecare detinand 50%. Cealalta persoana este si administrator. Acesta a vandut masina firmei fara ... (vezi toată discuția)
Retragere asociat din s.r.l. cipoinan2004 cipoinan2004 am si eu o problema ,am un srl cu doi asociati ,eu am 30% respectiv 70%,in calitate de administratori amandoi.vreau sa ies din firma si celalalt asociat nu ... (vezi toată discuția)
Puteri limitate administrator Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna ziua si la Multi Ani! Am urmatoarea situatie: o societate comerciala doreste sa isi schimbe administratorul si doreste ca cel nou numit sa aiba puteri ... (vezi toată discuția)