avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... ORD 1082/2010 concurs pentru ocuparea postului de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

ORD 1082/2010 concurs pentru ocuparea postului de manager persoana fizica

Buna seara! Ma puteti ajuta ,va rog, cu un model de hotarare a Consiliului de Administratie a unui spital pentru constituirea unei comisii pentru concurs si a unei comisii de contestatii pentru org. concursului in vederea ocuparii postului de manager . Se poate face o hotarare pentru ambele comisii?
De asemenea , as dori si un model de decizie pentru comisia de concurs si una pentru comisia de contestatii. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Comisia de concurs catalina77 catalina77 Buna ziua. As dori sa stiu daca inspectorul de resurse umane are dreptul sa faca parte din comisia de concurs sau are obligatia doar sa intocmeasca actele ... (vezi toată discuția)
Numire interimar in functie de conducere Horeaandres Horeaandres Buna ziua, am ocupat o functie de conducere(manager) intr-un spital, in urma cu 3 ani prin concurs, inainte de expirarea mandatului atat consiliul de ... (vezi toată discuția)
Organe de conducere srl-uri medicale vali pintea vali pintea Buna ziua, Ma intereseaza care sunt organele de conducere intr-un SRL medical .Stiu ca AGA e organul de conducere intr-un SRL iar conducerea executiva e ... (vezi toată discuția)