avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Numire interimar in functie de conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Numire interimar in functie de conducere

Buna ziua, am ocupat o functie de conducere(manager) intr-un spital, in urma cu 3 ani prin concurs, inainte de expirarea mandatului atat consiliul de administratie al spitalului cat si eu am demarat toate procedurile pentru organizarea unui concurs. Cu toate astea primaria a refuzat organizarea concursului, justificandu-se ca va asigura conducerea unitatii prin interimat. Lucru care s-a si intamplat, in ultima zi de mandat am primit la spital o adresa de la primarie cu numele noului manager interimar, insa fara a primii si o decizie de incetare a activitatii.
Doresc sa stiu daca a fost un abuz in serviciu din partea primariei, dat fiind faptul ca nu au organizat concurs(cu toate ca au fost demarate toate procedurile in acest sens)?
As avea vreo sansa sa depun vreo contestatie daca au trecut apoximimativ 3 luni de atunci?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:34, 30 Decembrie 2018
Nu cred ca aveti vreo sansa ... trebuia contestata atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire interimar tory_bei tory_bei La ultima sedinta de consiliu de administratie s-a hotarat scoaterea postului de manager la concurs. Unitatea se afla in stadiu de primire dosare si ... (vezi toată discuția)
Contract administrare RSB RSB Va rog frumos sa-mi spuneti daca pe perioada in care este numit un director medical interimar in spital, se incheie contract de administrare cu managerul ... (vezi toată discuția)
Contract de management la spitale lorydeny lorydeny Buna ziua. Va rog frumos sa-mi spuneti daca pe perioada interimatului de manager la spitale se incheie contract de management in care sa mentionez \\" ... (vezi toată discuția)