avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... CONTRACT DE MANAGEMENT LA SPITALE
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

CONTRACT DE MANAGEMENT LA SPITALE

Buna ziua. Va rog frumos sa-mi spuneti daca pe perioada interimatului de manager la spitale se incheie contract de management in care sa mentionez " până la ocuparea postului prin concurs în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni"? In lege scrie ca este numit prin act administrativ pana la ocuparea postului prin concurs, dar mi s-a zis totusi sa fac un contract si nu stiu exact cum, daca sa se numeasca CONTRACT DE MANAGEMENT INTERIMAR sau.......sa las simplu CONTRACT DE MANAGEMENT?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: julien_slbz , utilizator 12:38, 31 Ianuarie 2013
legea sănătății nu are o prevedere expresă în sensul încheierii unui contract de management în perioada interimatului...ci doar emiterea unui act administrativ de autoritate (dispoziție a primarului, președintelui CJ...) de numire a unui manager interimar; în perioada de 6 luni CA-ul spitalului este obligat să organizeze concurs/licitație publică pentru ocuparea postului de manager...mai mult, trebuie să aveți în vedere că atribuțiile managerului interimar sunt stabilite prin ordin al ministrului (art. 178 alin.3 indice 1 din legea 95/2006)...concluzionând, nu este obligatorie exercitarea atribuțiilor de manager interimar pe baza unui contract ...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract administrare RSB RSB Va rog frumos sa-mi spuneti daca pe perioada in care este numit un director medical interimar in spital, se incheie contract de administrare cu managerul ... (vezi toată discuția)
Manager spital si sef sectie AndreiPopescu79 AndreiPopescu79 Buna seara. Am cateva nelamuriri: Managerul unui spital este sau nu functionar public? Seful unei sectii din spital este sau nu functionar public? Ma refer ... (vezi toată discuția)
Inlocuire interimar tory_bei tory_bei La ultima sedinta de consiliu de administratie s-a hotarat scoaterea postului de manager la concurs. Unitatea se afla in stadiu de primire dosare si ... (vezi toată discuția)