avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ce se inatmpla daca nu mai achit o parte din onorariu?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ce se inatmpla daca nu mai achit o parte din onorariu?

Buna ziua!
Am angajat un avocat pnetru un caz penal in prima faza cand dosarul a fost la parchet am facut contract de asistenta juridica pe suma de 2000 lei dosarul mai apoi a ajuns la tribunal si avocatul mi-a cerut un onorariu de 3500 lei din care am achitat 1750 si inculpatul nu il mai doreste ca avocat nu este multumit de serviciile sale plus ca avocatul insista sa achit restul sumei zicand ca altfel voi plati penalitati.eu am citit pe contract ca "neplata onorariului da drept avocatului de reziliere contract fara nici o alta formaliate judiciara sau extrajudiciara" va rog frumos sa ma sfatuiti ce as putea face eu nu mai dispun de suma pe care o vrea si plus ca o vrea in cel mai scurt timp mentionez ca procesul este inca in stadiul de fond!!! Va multumesc si astept raspuns
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Februarie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Numantere Deloc , Avocat 11:17, 15 Februarie 2014
reziliati contractul cu avocatul daca nu mai sunteti multimita de serviciile lui.daca nu o faceti si nici nu ii platiti restul banilor atunci intr-adevar poate sa va execute silit pentru suma restanta.asadar solutia este sa reziliati contractul si sa va angajati alt avocat sau sa primiti unul din oficiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! unde și cum pot face o plângere împotriva avocatei ... Geopavel30 Geopavel30 Bună ziua! Unde și cum pot face o plângere împotriva avocatei mele? O scurtă relatare a ceea ce s-a întâmplat: Am achitat onorariul pentru faza de ... (vezi toată discuția)
Prestatii avocatiale nefacturate? antofel antofel Un cabinet individual de avocat, platitor de TVA, incheie cu un client un contract de asistenta juridica pentru asistenta si reprezentare in dosar X de la ... (vezi toată discuția)
Accident auto ma aflu intr-un proces,in faza de atac,dupa ce s-a emis o sentinta in fond,ca parte vatamata.inculpatul beneficiaza de asigurare auto.inculpatul,in aceasta ... (vezi toată discuția)