avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bunuri executate silit
Discuție deschisă în Executare silită

Bunuri executate silit

Buna ziua,

Doresc sa particip la o licitatie pentru un apartament executat silit.Intrebarea mea este:apartamentul respectiv este degrevat de orice datorie(impozit,asociatia de locatari,ipoteci)?Adica,daca castig licitatia respectiva,sa nu ma trezesc cu alti bani de dat.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:15, 17 Februarie 2014
Teoretic asa ar trebui sa fie, liber de sarcini. Practic... Deunazi se plangea cineva pe forum ca a licitat, a castigat si a platit. Cand colo s-a trezit ca imobilul era suib sechestru. Executorul ,,uitase" sa verifice la oficiul de cadastru.... Ai inteles ce trebuie sa faci. Succes !
Daca pana la data actului de adjudecare nu sunt inscrise sarcini, ipoteci, nu este grevat de alte obligatii facute publice fata de terti, atunci puteti cumpara fara grija imobilul. Oricum el se vinde liber de orice sarcini, conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adjudecatar persoana juridica delta95 delta95 Am adjudecat la o licitatie un apartament ca persoana juridica. La oficiul de cadastru mi s-a refuzat intabularea imobilului din cauza ca este un sechestru ... (vezi toată discuția)
Casa sub sechestru vanduta de executori si nu poate fi intabulata popandrei popandrei Buna ziua, am o problema si va rog sa imi dati un sfat. am participat in cursul lunii decembrie 2013 la o licitatie imobiliara . In urma licitatiei am cumparat ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat de la executor - surpriza cu sechestru procuratura AlinCornea AlinCornea Ajutati-ma va rog , Povestea mea. Am cumparat in anul 2010 un apartament la licitatie executor , apartament care era ipotecat la banca in 2006 - ( am uitat ... (vezi toată discuția)