avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Noul cod penal.suspendarile
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Noul cod penal.suspendarile

Buna ziua,in luna Decembrie 2013 am primit in baza recursului 1an cu suspendare si anularea permisului de conducere deoarece am avut o alcoolemie peste limita admisa,acum cu noul cod penal beneficiez de anularea suspendării??? Astept răspuns,multumesc
Nu beneficiati de nimic, ramane neschimbata hotararea de condamnare.
ART. 15 LPACP
(1) Măsura suspendării condiţionate a executării pedepsei aplicată în baza Codului penal din 1969 se menţine şi după intrarea în vigoare a Codului penal.
(2) Regimul suspendării condiţionate a executării pedepsei prevăzute la alin. (1), inclusiv sub aspectul revocării sau anulării acesteia, este cel prevăzut de Codul penal din 1969.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1,6 ani cu suspendare. GYOGYO GYOGYO Buna seara.Va rog sa ma ajutati la o problema.In februarie 2013 prin hotarare de la curtea de apel, am primit 1ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare si 3 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - pedepsele cu suspendare si noul cod Lucian_68 Lucian_68 As vrea sa va intreb , noul cod penal , face referire si la pedepsele cu suspendare ? Mentionez ca am fost condamnat la 8 luni cu suspendare ( conducere sub ... (vezi toată discuția)
Ncpp - condamnare suspendare, schimbari raul1907 raul1907 aduce schimbari noul cod penal pentru persoanele care ispasesc o condamnare cu suspendare(3,5 ani)?[ (vezi toată discuția)