Bună ziua problema mea este că locuiesc intr-o casa impărtită in 4 fiecare cu intrare separată si curte separată model CFR 2 dintre vecini au mansardat fiecare pe partea lor de casă vecinul din spatele meu a mansardat făra proect sau semnătură din partea mea si a si depăsit limita de proprietate cu 30 cm in partea mea ne-a dat in judecata ptr că nu am vrut să ii dăm acordul la mansardare dar după ce acesta a construit-o abuziv culmea a si câstigat acum eu fiind singurul care nu am mansardat toti cei 3 vecini mă cheamă la notar să semnez pentru dezmembrarea podului dar am 2 probleme cum că semnez dacă vecinul a incălcat proprietatea mea si 2 că eu nu sunt proprietarul de drept ci mama mea care lucrează si sa stabilit in străinătate .Vă sog să-mi spuneti ce pot să-mi facă cei 3 vecini deoarece nu are cine să semneze si nu cred că ar vrea să semneze mama mea deoarece vecinul care a construit pe terenul meu îi trebuie dezmembrarea podului pentru a putea să/si facă proect la mansarda abuzivă Vă multumesc anticipat
Este simplu. Nu va poate face nimic daca nu doriti a le face pe plac.Sau probabil vor formula vreo cerere de chemare in judecata pentru a obtine acordul pe acesta cale.Cererea de chemare in judecata va trebui formulata in contradictoriu cu mama Dvs, care este proprietar al imobilului.
Pentru ce penalizări căci toti 3 vecinii au mansardat de mult-_ Exista o decizie care spune că mama a fost de rea credintă că nu a vrut să semneze pentru ca vecinii să mansardeze dar dânsii au construit cu 3 ani in urma si după aceea ne-au dat in judecată dar aceeasi instantă a acceptat că chiar dacă se dovedeste că au intrat pe proprietatea noastră cu 35 cm nu au făcut-o dinadins ,oare e adevărat, problema mea este că chiar dacă acceptă să mă lipesc de zidul lor nu pot face nimic deoarece au placat cu polistiren de 10 pe care nu poti prinde nimic eu as dori să caut un avocat dar nu stiu ce pot să fac eu am si o înputernicire de la mama mea să o pot reprezenta Vă multumesc
Drept proprietate
jenicaprod
Intrebare: Vecinul meu are casa construita cu spatele pe mejdina. In urma cu ceva timp, cand traia mama mea care era si proprietarul de drept, nu stiu cum s-au ... (vezi toată discuția)