avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata salariului

am primit salariu mai mult decit in cim,avind in vedere ca eu sunt in instanta cu ei
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 16 Februarie 2014
Ati avut ore suplimentare, ore in week-end lucrate , s-a acordat un bonus etc. de ati primit in salariu mai mare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale soferi mioara danaila mioara danaila O firma de turism organizeaza, la cererea clientilor ,excursii in week-end. Soferul este angajat cu contract de munca de 8 ore. In cursul unei saptamani , ... (vezi toată discuția)
Concedieri colective dialora dialora In perioada de preaviz, un angajat daca lucreaza ore suplimentare sau Sambata si Duminica, poate fi platit pentru orele lucrate ? (vezi toată discuția)
Spor de noapte ,spor de weekend dascalumihaita64 dascalumihaita64 buna ziua! Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Cum trebuie platit sporul de weekend in cazul in care se lucreaza si noaptea,ture 12/24 ... (vezi toată discuția)