buna ziua,
am vrut sa platesc impozitul pe cladire si cei de la primarie din provincie (jilavele,ialomita) au zis ca am de plata cateva amenzi rutiere din 1998 - 2004 pe care eu le am dat chitantele dar ei nu le mai gasesc si pana nu achit amenzile nu pot achita impozitul .este normal asa ceva?
Este un abuz din partea celor de la taxe si impozite. Nu exista un temei legal in baza caruia sa nu puteti plati impozitele din cauza unor amenzi neplatite.
Daca cunoasteti valoarea impozitului triimiteti banii prin posta cu confirmare de primire sau platiti direct in contul primarie idaca il cunoasteti.
De asemenea puteti face o adresa in atentia primariei in care sa solicitati temeiul legal in baza caruia nu va primesc banii pentru impozitul pe cladiri/terenuri. luati nr de inregistrare de la primarie si pastrati copia adresei.
In antet scrieti "Catre Primaria Jilavele, in atentia Dlui Primar X" si "Spre stiinta Institutia Prefecturii judet Ialomita, in atentia Dlui Prefect Y" si o depuneti si pe acolo daca nu va primesc banii intre timp.;)
Teren agricol
bulgaras10
Buna seara!
As dori un sfat,va rog!Mama mea,impreuna cu sora ei,au cam 7500 qm teren agricol cu titlu de proprietate la tara! Imediat dupa \'89,terenul a ... (vezi toată discuția)
Taxa salubritate
miorica
Locuiesc la oras,la bloc, unde platesc toate taxele aferente. Zilnic merg undeva la tara, aproape de oras pentru ca am o mama bolnava si singura, pentru a o ... (vezi toată discuția)