avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inapoiere permis daca vatamarea corporala este mai ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inapoiere permis daca vatamarea corporala este mai mica de 90 zile

In martie 2013 pe digul ce leaga Galati-ul de Braila incercand sa evit o masina care a franat brusc in fata mea am intrat pe contrasens si m-am ciocnit cu o alta masina ce venea pe contrasens. In urma coliziunii a rezultat vatamarea corporala a conducatoariei auto care totusi nu a fost spitalizata dar are 40 zile de ingrijiri medicale.(Mentionez ca nu am fost acuzat de incalcare a niciunei reguli de circulatie si nu mi-a fost intocmit nici un proces-verbal de contraventie)
Ulterior am ajuns la un consens sa nu ma dea in judecata pana cand asigurarile nu ii platesc dauna masinii(dauna totala) aproximativ 20.000 mii lei.
Cum era de asteptat asgurarile nu i-au.virat decat 8.500 lei, mult mai putin decat a cerut victima. Cand am mai luat legatura cu conducatoarea auto mi-a spus ca a impacat o firma de recuperari pentru a-si scoate toti banii de la asigurari si ca nu o intereseaza cat dureaza acest lucru si ca permisul meu poate sa stea la politia Braila
Va rog sa ma edificati daca beneficiez de noul cod penal si cum mi-as putea recupera permisul de care am mare nevoie
Va Multumesc Anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 16:15, 19 Februarie 2014
nu aveti dovada de circulatie? Poate fi prelungita ...
Da am dovada dar va dati seama ca sunt din Iasi si trebuie sa ma deplasez la fiecare 30 de ile la Braila sa o prelungesc asta in conditiile in care nici un angajator nu ma angajeaza cu dovada
Da, beneficiati de dispozitiile NCP. Faceti o adresa in sensul asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neadaptarea vitezei la conditiile de drum iordache_teodor iordache_teodor Buna seara,poate ma ajuta cineva va rog cu ceva informatii... Joi dimineata ma deplasam pe un drum judetean cu o autoutilitara in spate la alte doua auto. ... (vezi toată discuția)
Accident cu victime flokeke flokeke buna.florin ma numesc...in data de 2.11.2015..am avut un accident auto in care a fost o victima.mergem de la servici impreuna cu colegii cand pe contrasens ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Adriana22222 Adriana22222 Buna seara ! Ma puteti ajuta va rog cu cateva informatii ? Pe 21 dec am avut un accident de masina un individ a intors pe dubla linie continua si a franat ... (vezi toată discuția)