avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ghid de turism fara angajare, fara pfa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ghid de turism fara angajare, fara pfa

Buna ziua,

Am autorizatie de ghid national de turism de cativa ani si tot de cativa ani sunt asociat in cadrul unei agentii de turism. Nu sunt angajat, administrator este alt asociat si as vrea sa stiu daca pot presta legal serviciile de ghidaj pe firma mea fara sa ma angajez si in acelasi timp sa beneficiez de diurna.
Cu multumiri,
Marcel E.

Alte discuții în legătură

Infiintare srl d DeeIoana DeeIoana Bună ziua. Doresc sa deschid un srl d, eu prestând servicii de videograf, deci cu aceast domeniu de activitate. Va rog mult sa ma ajutați cu câteva ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese: da sau nu? mparnescu mparnescu Buna ziua, As dori sa ma lamureasca o persoana avizata in urmatorul caz: sotul meu are o firma a carei domeniu principal de activitate este turismul si ... (vezi toată discuția)
Asociatie a crescatorilor de animale Cecilia35 Cecilia35 1. As dori sa va intreb daca la o asociatie nonprofit, profil agricol se pot deconta diurne pentru membrii asociatiei , mentionez ca asociatia nu are angajati ... (vezi toată discuția)