avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata chiriei de stat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata chiriei de stat

Buna seara ! Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema ...
Mama are apartament cu chirie de stat , are o pensie de boala de 600 lei si este vaduva de 13 ani, cu 4 copii. Desi a platit chiria apartamentului, chiar daca nu de fiecare data la timp, momentan fiind la zi cu plata chiriei i s-a cerut sa plateasca penalitati in valoare de 1800 lei pe motivul ca cei de la primarie au avut un control si au fost nevoiti sa calculeze penalitati de intarziere a platii incepand cu 2011. Este corect si legal acest lucru ? In plus nu i s-a dat nici o statistica cu intarzierea platilor si nici nu au specificat la care facturi au existat aceste intarzieri.
E nevoita sa plateasca ?
Multumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Penalitati incepand cu ce data cris2279 cris2279 Am sa va redau doua articole dintr-un contract de inchiriere: \"1.Locatarul se obliga a achita chiria lunar in perioada 15-20 ale fiecarei luni pentru luna ... (vezi toată discuția)
Mama mea de 56 de ani a beneficiat timp de cativa ani de pensie ... anicutzaani anicutzaani Mama mea de 56 de ani a beneficiat timp de cativa ani de pensie de boala in urma unei boli oncologice pana in septembrie 2022 in valoare de 1000 de lei. ... (vezi toată discuția)
Sfat firma recuperare creante onuflorin1987 onuflorin1987 In urma unor presiuni facute de Top Factoring,si primirea unei somatii de executare silita in privinta unei facturi restante Cosmote (600 lei factura+4000 lei ... (vezi toată discuția)