avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bani in plus la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bani in plus la pensie

buna ziua...sunt pensionar medical ,dupa mai multi ani de gradul 1 de invaliditate am fost trecut la gradul 2 de invaliditate.....dar in continuare am primit la pensie si banii pentru gradul 1 de invaliditate...2014 fiind al patrulea an de cind se intimpla asta......cum isi recupereaza institutia banii...exista vreun termen de prescriptie dupa 3 ani?....multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:58, 19 Februarie 2014
Pe termenul general de prescriptie de 3 ani.
Adica pe 3 ani din urma.
..cu alte cuvinte...daca eu incasez banii in plus la pensie 7 ani la rind .. dau inapoi banii pe ultimii trei ani..?!!!
Da, veti plati diferenta primita necuvenit numai pe ultimii 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumulare pensie si salariu blaj1234 blaj1234 buna ziua, tatal meu este pensionat pe caz de boala si are pensia 600 lei.de asemenea era sef de scara si era angajat la asociatia de locatari cu venitul ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate si salariu steliandragoi steliandragoi Bun gasit, Avem o speta: O persoana incadrata in gradul 3 de invaliditate avand drept de munca jumatate de norma se angajeaza cu norma intreaga. ... (vezi toată discuția)
Recalcul pensie LINTEANU LINTEANU As dori sa aflu daca s-au constat dif intre pensia primita si cea recalculata se mai pot recupera banii.Eu am fost frustrat din 2005 cu o diferenta f. mare mai ... (vezi toată discuția)