avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Gratar in curtea proprie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Gratar in curtea proprie

Buna ziua, Am o problema legata de gratarul duminical pe care orice om care are o curte in proprietate il face in aceasta zi. Din nefericire un vecin din lateral) mi-a chemat politia si am fost obligat de oamenii legii sa inchei actiunea culinara fiind avertizat ca la urmatoarea intamplare voi fi amendat. Exista o lege care stipuleaza in mod expres o astfel interdictie? Si ce Dumnezeu nu mai avem voie sa facem pe o proprietate privata? Va multumesc si sper sa primesc un raspuns de la dumneavoastra din care sa stiu ce pasi am de urmat pt solutionarea problemei ori pt evitarea ei pe viitor.

Cel mai recent răspuns: Victor Brosser , Alte profesii 20:00, 21 Ianuarie 2019
Evitati pe viitor ca fumul de pe proprietatea dv. sa intre pe proprietatea lui.

Este tot o chestiune de proprietate, ce avem dreptul sa facem sau....ce avem dreptul sa nu permitem pe proprietatea privata.
Este o lege clara ca nu este voie sa fac gratar la mine in curte? Ma intereseaza ca am un vecin, chirias al primariei, care face gratare mereu. Eu trebuie sa stau cu geamurile inchise, sa imi strang rufele de pe sarma, sa plec din curte din cauza fumului.
Ce cale legala am impotriva lui?
Multumesc.
Pe cei de la politie nu i-ati intrebat?
Ce v-au spus?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratar tescan elena tescan elena Buna ziua, locuiesc intr-un cartier rezidential la parterul unui bloc. Am cumparat apartamentul impreuna cu o gradina de cca 80 de metrii patrati cu latime de ... (vezi toată discuția)
Sunt reguli de construire a unui gratar daca locuiesc la duplex? 10032020 10032020 Buna seara, locuiesc la un duplex de 2 ani de zile si am urmatoarea situatie: - gratarul vecinului este construit din beton langa gardul de hotar si destul ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari - gratar in curtea blocului ana1978 ana1978 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti referitor la urmatoarea speta. Asociatia de Proprietari a blocului meu a votat construirea unui gratar foarte aproape de ... (vezi toată discuția)