avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită abonament telefonie mobila
Discuție deschisă în Executare silită

abonament telefonie mobila

Buna seara.Am si eu o problema putin mai delicata dar va rog mult sa imi raspundeti. In anul 2007 tatal meu a facut la cosmote 2 abonamente dintre care unul mi l-a incredintat mie iar celalalt l-a oprit el. In anul 2009 am ramas fara servici si am primit o factura in valoare de 1100 lei pe care nu am mai avut de unde sa achit..nu stiu de ce asa mult. Tatal meu si-a achitat la zi toate facturile la abonamentul lui pana i s-a reziliat contractul. Am inceput sa primesc multe tel de la sosmote mi-au inchis abonamentul iar cosmote a pasat datoria unei firme de recuperari . Acestia au inceput cu fel si fel de telefoane . In mai 2011 tatal meu a decedat. Am sunat firma le-am trimis copie dupa certificatul de deces si dupa alte cateva telefoane primite am dat in 3 rate cate 100 de lei...mentionez ca datoria ajunsese in 2 ani la 4000 de lei. Eu am incercat sa discut cu ei sa returnez datoria si o mica dobanda dar nu au fost de acord. Acum in 2014 primesc acasa un plic pe care scria executare silita si i se aduce la cunostinta tatalui meu ca are de achitat 10200 lei suma care daca nu o achita se va trece la popriri sau executare silita. Mentionez ca tatal meu a avut impreuna cu mama un apartament. Eu, mama si fratele am mers la notar am acceptat calitatea de mostenitori din cauza unui cont de pensii dar nu am facut inca succesiunea pe apartament acesta fiind si la ora actuala pe numele tatalui si al mamei. Acum intrebarile mele ar fi...ce ma sfatuiti sa fac? sa incerc sa platesc esalonat? sunt curioasa de unde suma imensa de 10200 lei...Daca se poate face executare silita fara un proces si daca se ajunge la proces acolo se poate sa ne intelegem amiabil sa achit esalonat..eu neavand loc de munca? Este posibil sa fie executat apartamentul chiar daca noi nu am facut succesiune pe el sau intai se pune poprire pe venituri si apoi se trece la bunuri imobile? Ce ar trebui sa fac? Va multumesc si va rog astept un raspuns.

Alte discuții în legătură

Executare silita mostenire anabella27 anabella27 Buna seara am si eu o intrebare...Tatal meu a decedat in urma cu 3 ani. Mie, fratelui meu si mamei mele neau ramas o masina dacia 1310 si un apartament. S-a ... (vezi toată discuția)
Datorii persoana decedata anabella27 anabella27 tatal meu a avut la cosmote doua abonamente. In anul 2009 unu din ele nu a mai fosy platit deoarece suma era f mare. cam dupa un an o firma e recuperari a ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc ContSters347381 ContSters347381 Buna ziua...Tatal meu a facut in 2007 un abonament la o firma de telefonie mobile. A achitat 1 an si jumatate si cand i-a venit factura 1100 lei nu a mai ... (vezi toată discuția)