avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Interzicere construire in intravilan prin hotarare de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Interzicere construire in intravilan prin hotarare de consisliu local

Este posibil ca o primarie sa interzica prin hotarare de consiliu local construirea in intravilanul agricol al localitatii? In certificatul de rubanism se spune ca terenul este intravilan agricol de tipul teren arabil situat in subzona Z(LM+IS). In aceasta subzona se pot construi locuinte cu maxim 3 etaje numai in baza unui PUZ elaborat pt intreaga subzona anterior mentionata elaborat in baza unui aviz prealabil de oportunitate. De mentionat este ca aceasta subzona are in jur de 80 ha, iar HCL este aceea de aprobare a PUG emisa in 2001. Pentru a construi o casa P+M de 100 mp trebuie sa finantez eu un PUZ pt un sfert de localitate?

Alte discuții în legătură

Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie constructie informer197 informer197 Am construit o locuinta fara autorizatie pe un teren extravilan care e la limita celui intravilan. Au fost cei de la Urbanism de la Consiliu Judetean si mi-au ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii trecerii unui teren extravilan in intravilan? Voicu Simona Voicu Simona Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am cumparat 2000 mp teren si nu stiu cum trebuie procedat trecerea acestuia din extravilan in ... (vezi toată discuția)