avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Statul german imi va trage sau nu la % din castigul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Statul german imi va trage sau nu la % din castigul meu?

Buna,

Sunt angajata la o societate din Romania, in concediul meu de odihna vreau sa muncesc in Germania cu contract de munca.
Vreau sa stiu statul german imi va trage sau nu la % din castigul meu ? Daca da atunci cat la % imi va trage?

Va multumesc,
Marta

Alte discuții în legătură

Neclaritati-concediul de odihna bertha28 bertha28 Buna ziua, Lucrez la o companie franceza in Oradea de 2 ani de zile, angajata cu carte de munca, 8h/zi. Problema mea si a multor alti angajati este de ce ne ... (vezi toată discuția)
Despre ``lichidarea la zi`` in germania mcdannyangel mcdannyangel Buna ziua,va deranjez cu o intrebare. Situatia mea este urmatoarea. Sunt angajat intr-o fabrica in Germania, din 8 martie 2017.Firma angajatoare este firma ... (vezi toată discuția)
Cetetean strain - concediu pre si post natal? ajutor va rog! Ritter Ritter Buna ziua, Sunt cetean german si lucrezi in Romania de anul trecut Noiembrie. Aici mi-am gasit dragoste si voi naste un copil in cateva saptamani in ... (vezi toată discuția)