avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Creditare ONG
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Creditare ONG

Cum se face creditarea la un ONG (creditarea casei) de persoane juridice, mai precis de societatile afiliate? De exemplu, la infiintare exista trei facturi pe numele celor trei societati asociate. Am inregistrat 201 = 404, 404 = 5311 si 5311 = 462. Se poate face dispozitie de incasare de la aceste societati? Am facut analitice pe cele 3 societati. Apoi mai urmeaza cheltuieli pe casa si trebuie sa creditez casa.
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2014
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Solutie privind decontarea facturilor atunci cand nu sunt bani in casa MIHAELAJURGEA MIHAELAJURGEA Cat de gresita este inregistrarea platii facturilor prin inregistrarea 401 = 462 , avand in vedere ca societatea nu dispune de bani in (registrul) casa sau ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ch. infiintare srl neplatitor de tva Mariralu Mariralu Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in ceea ce priveste urmatoarele date : 1. SRL a apelat la serviciile unei societati pentru infiintare. ... (vezi toată discuția)
Firma nou infiintata simonacontabila simonacontabila Buna ziua! As avea si eu o intrebare. Daca o firma are un certificat de inregistrare din luna ianuarie iar facturi cu cheltuieli de constituire din luna ... (vezi toată discuția)