avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... INTERVENIENT FORTAT
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

INTERVENIENT FORTAT

Buna seara! Sotul meu a avut un accident din vina lui pentru ca se circula pe un singur sens si toti cei din coloana au pus frana brus iar el avand o masina mai mare inacrcata a intrat in masina din fata si aceasta la randul ei in cea din fata.
A venit politia a facut constatarile, iar sotul meu a predat asigurarea valabila in ziua accidentului. In data de 19.02.2014 a primit un plic de la judecatoria sectorului 3 unde se mentioneaza, pe intelesul nostru, ca societatea de asigurari la care masina sotului era asigurata nu a platit suma reparatiilor efectuate de cei loviti si este numit intervenient fortat si i se cere sa depuna o intampinare.
Ce trebuie sa faca sotul meu in acest caz, el nu este tot timpul in tara deoarece este sofer si face curse in afara tarii.
Va rog frumos as dori un raspuns clar daca se poate.
Va multumim.

Alte discuții în legătură

Intampinare? BogdanBlg BogdanBlg Buna ziua, in anul 2014 am avut un mic accident in care eu am fost de vina. Tipul in care m-am bagat avea masina pe firma ( avea casco ) noi am facut asigurare ... (vezi toată discuția)
Am fost citat ca intervenient fortat dupa 2 ani de la o usoara tamponare ovidiu_xxl2006 ovidiu_xxl2006 Buna seara.Se pare ca dupa 2 ani de la accidentul(sau ma rog mica tamponare) dupa care am fost sanctionat cu amenda contraventionala si permisul luat pe 2 ... (vezi toată discuția)
Proces iuly30 iuly30 daca nu ma prezint la procesul in care am fost citat ca intervenient fortat care sunt consecintele este obligatoriu sa depun intampinare? la data de 03082010 ... (vezi toată discuția)