avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxe cumparare autoturism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxe cumparare autoturism

Buna ziua,
as dori o lamurire legata de costurile suportate (taxe) la cumpararea unui autoturism care a fost achizitionat nou prin leasing in Romania in anul 2006 de la reprezentanta.
A fost inmatriculat la momentul cumpararii (mai 2006) pe firma de leasing, apoi dupa terminarea leasing-ului, in mai 2009, pe firma proprie (SRL) si in iunie 2009 pe persoana fizica, in urma desfiintarii SRL-ului.

Ce taxe datorez in momentul de fata daca doresc sa inmatriculez autoturismul pe numele meu?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Achizitie autoturism sh utilizator090 utilizator090 Buna ziua, Ma aflu in situatia de a achizitiona un autoturism si mi-ar prinde bine un sfat cat mai curand posibil. Autoturismul a fost cumparat de la ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare masina inmatriculata anterior deliutzza deliutzza buna ziua. am achizitionat (prin leasing) la inceputul lunii martie, ca persoana juridica un autoturism rulat, din anul 2009, de la o reprezentanta auto. in ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare contract leasing lumi71 lumi71 Buna ziua In martie 2007 am achizitionat un autoturism nou in leasing pe persoana fizica, pentru care am achitat ulterior inscrierii in circulatie a ... (vezi toată discuția)