avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit ipotecar CHF
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit ipotecar CHF

in anul 2007 am facut un credit ipotecar de 63000 CHF
in anul 2010 am rambursat integral creditul fiind nevoita sa vand apartamentul ipotecat ....
vreau sa dau banca in judecata pt comisionuil de risc ...si alte clauze abuzive...dar nu mai am contractul de credit ,in schimb am toate documentele cu care am facut rambursarea creditului in care este si nr contractului de credit si data respectiva
spuneti-mi va rog ce se poate face in acest caz
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marius Negut , Consilier juridic 22:30, 19 Februarie 2014
Nu cred ca se mai poate face ceva deoare ce termenul genereal de prescriptie este de trei ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de risc gociman gociman va rog sa-mi spuneti cum pot obtine eliminarea comisionului de risc dintr-un contract de credit. Am un credit imobiliar din 2007 la Volksbank cu un comision ... (vezi toată discuția)
Comision de risc credit ipotecar banca cristian_pp cristian_pp Am un credit ipotecar la Volksbank incheiat in 2007. Cu riscul de a ma repeta am sa pun din nou problema comisionului de risc, pentru ca raspunsurile nu au ... (vezi toată discuția)
Credite bancare si conditii de creditare abuzive turbina turbina In 2007 am contractat o linie de credit in valoare de 240.000 lei pentru care am gajat cu propria casa (ipoteca de rang 1). Ulterior am mai facut doua credite ... (vezi toată discuția)