avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Declaratii PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Declaratii PFA

Buna ziua! am nevoie de putin ajutor! Am fost astazi sa depun niste declaratii la finante si mi s a spus ca aceste declaratii sunt doar online. sau cu cod de bare.
trebuie sa depun declaratia 220 si 392b.
intrebarea mea este: cum fac sa depun declaratiile? trebuie sa obţin un certificat calificat de semnătură electronică ?
Cel mai recent răspuns: muldar , utilizator 14:17, 20 Februarie 2014
392 si 220 se depun la ghiseu, nu are rost sa cumparati certificat digital pentru aceste declaratii. Doar 112 se depune on-line,cu semnatura electronica. Cand listati declaratia 392, se listeaza si codul de bare.Pentru 220, nu este cod de bare.
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2014
stefan.cl., utilizator
Va multumes din suflet!
Am reusit sa o realizez pe 392b iar 220 o am dar fara cod de vare. este bine asa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 100 liliana-gina liliana-gina -sa inteleg ca din aceasta luna se depune online aceasta declaratie fara sa ai nevoie de semnatura electronica?#-o (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 , 150 & parola revisal online romausrl romausrl Buna seara, Sunt complet confuz, am 22 ani iar recent mi-am infiintat o firma ( prestari servicii - caen: 8299 ) La inregistrare am solicitat sa nu fiu ... (vezi toată discuția)