avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Scrisoare bancara pentru participare la licitatie ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Scrisoare bancara pentru participare la licitatie emisa de trezorerie

Buna -seara! As vrea sa stiu baza legala potrivit careia Trezoreria nu poate emite scrisoare bancara de participare la o licitatie .Mentionez ca am incercat in numele institutiei publice la care lucrez sa cer aceasta scrisoare, dar Trezoreria nu cunoaste o baza legala pentru emiterea acesteia,( toate ca disponibilitatile noastre sunt la aceasta.)
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Scrisoare de bonitate bancara dina10 dina10 Buna ziua. Vreau sa particip la o licitatie si in fisa de date se cere: \\" Scrisoare de bonitate bancara sau declaratii bancare corespunzatoare prin care ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala cont trezorerie. jhon73 jhon73 Buna seara, Daca poate cineva sa ma ajute si pe mine cu un raspuns la urmatoarea problema: \"am un II. si sunt in perspectiva de a ma inscrie in SEAP ca ... (vezi toată discuția)
Scrisoare bancara de buna executie ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua! Scrisoare bancara de garantie de buna executie cand se solicita de catre autoritatea contractanta: la deschiderea ofertelor pentru licitatie sau ... (vezi toată discuția)