avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Intreprindere Individuala cont trezorerie.
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Intreprindere Individuala cont trezorerie.

Buna seara,
Daca poate cineva sa ma ajute si pe mine cu un raspuns la urmatoarea problema:
"am un II. si sunt in perspectiva de a ma inscrie in SEAP ca operator economic si sa particip la licitatii cu diferite Institutii ale statului.Este ceva bataie de cap cu toate, dar problema mea este deschiderea contului in Trezorerie , deoarece ca II. nu am voie sa deschid un asemenea cont iar platile acestor institutii se deruleaza numai prin trezorerie din cate am observat.D-na de la Trezorerie mi-a zis ca pot fi platit si in contul personal deschis la banca , de aceea va intreb este posibil asa ceva?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: jhon73 , utilizator 10:28, 2 Februarie 2017
Da, este posibil.

6.1.6. În scopul respectării principiilor nediscriminării şi tratamentului egal, prevăzute la art. 2 alin. (2) lit. a) şi b) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, aprobata cu modificări prin Legea nr. 337/2006, instituţiile publice nu pot impune condiţia de a avea conturi deschise la Trezoreria Statului operatorilor economici interesaţi să participe la procedura de atribuire a contractelor de achiziţie publică.
Contravaloarea bunurilor achiziţionate, serviciilor prestate sau lucrărilor executate instituţiilor publice de către operatorii economici organizaţi ca societăţi civile, fundaţii, organizaţii neguvernamentale, societăţi cooperative sau alte forme de asociere ale acestora, alte persoane fizice sau juridice care nu se încadrează în prevederile pct. 6.1.1 se achita în conturi de disponibilităţi ale acestora, deschise la instituţii de credit.
[ link extern ]
Multumesc frumos , am inteles acum!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar minim de oferte adinutza.2008 adinutza.2008 La o licitatie avand criteriul de atribuire : oferta cea mai avantajoasa d.p.v.d economic, (publicata in SEAP) poate fi tinuta, dat fiind faptul ca a fost ... (vezi toată discuția)
Cerere de ofertã online ContSters54646 ContSters54646 Buna ziua, De curand am initiat o cerere de oferta online, prin publicarea unui anunt de participare. Seap-ul a transmis invitatiile in mod automat. As vrea ... (vezi toată discuția)
Licitatie constructie 100 miliarde ron katya24 katya24 Buna ziua. Pentru a participa la o licitatie in privinta executarii unei constructii cu statul, in valoare de aproximativ 100 miliarde ron, care ar putea fi ... (vezi toată discuția)