Nu vreau sa semnez acest divort inainte ca eu sa primesc o explicatie pt abandonul lui.
Ati primit-o deja, e cu altcineva. Nu va poate motiva alegerea lui altfel decat spunandu-va lucruri care dor si nu de asta aveti nevoie. O femeie parasita scapa de durere doar cand se hotaraste sa isi continue viata concentrandu-se pe ce vrea sa faca mai departe. Pentru asta ar trebui in primul rand sa nu il mai sunati, sa nu ii scrieti, sa nu luati legatura cu el decat daca aveti de pus la punct detalii legate de divort. Va simtiti mai bine dupa ce constatati ca va ignora? Nu cred. Ba chiar e posibil ca atitudinea lui sa faca sa nu mai aveti incredere in dumneavoastra si sa ajungeti la depresie pe termen lung - asta ar fi cu adevarat groaznic, de depresie se scapa foarte greu. E doar chestie de timp si timp aveti, sanatatea trebuie sa va preocupe acum pentru ca din ce spuneti aveti probleme.
Capul sus si faceti ceva care sa va distraga toata atentia de la ce vi se intampla. Miscarea cred ca ar fi cea mai bun alegere, poate ceva de genul fitness sau aerobic... va reglati somnul, dansati si va faceti cunostinte noi.
Ce vi se intampla acum este exact asa cum a spus cineva mai sus, doar un eveniment din viata dumneavoastra, nu o tragedie pentru ca n-a disparut nimic de neinlocuit. Iubirea nu intra in categoria asta si cu atat mai putin fostii soti :)