avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Depunere declaraþia 230
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Depunere declaraþia 230

Există un formular tip de împuternicire cu care se pot depune mai multe declaraţii 230 şi dacă se pot depune şi declaraţii 200 cu această împuternicire ?

Vă mulţumesc pt. răspuns.

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:55, 31 Martie 2014
Nu va trebuie imputernicire pentru niciuna din declaratiile amintite de dumneavoastra caci doar le depuneti la registratura si acolo nu va cere buletinul. Cele doua declaratii le inregistreaza la chiseu dupa numele scris pe ele nu al celui care le depune.
Poate că nu am fost foarte clar în exprimare, Întrebarea mea se referă la un formular cu care o singură persoană poate să depună deodată mai multe declaraţii 230 şi 200 prin împuternicire.
PV2010 a scris:

Poate că nu am fost foarte clar în exprimare, Întrebarea mea se referă la un formular cu care o singură persoană poate să depună deodată mai multe declaraţii 230 şi 200 prin împuternicire.

Asa cum v-a spus si domnul George-Neagu, pentru ca aceste fomularele sa fie depuse de catre o terta persoana nu aveti nevoie sa faceti imputernicire. O singura persoana se poate duce la ANAF sa depuna aceste formularele pentru N persoane. Fiecare Declaratie se va inregistra la chiseu si va primi o copie dupa fiecare cu numarul inregistrarii. Aceste formulare se mai pot trimite si prin posta.
Sper ca aceste raspunsuri va sunt pe inteles.
O zi buna!
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2014
melania_14, utilizator
Vă mulţumesc foarte frumos. Dilema mea a constat în faptul că în anii precedenţi s-a cerut împuternicire.
Buna ziua,
Am observat ca pe anaf.ro, sectiunea declaratii electronice a aparut o varianta pentru declaratia 230 care poate fi depusa electronic. Stie cineva, cine are dreptul de a semna electronic aceasta declaratie. Nu toti contribuabilii, persoane fizice, cu venituri din salarii au o semnatura electronica. Pot fi aceste declaratii semnate de catre beneficiarul celor 2%?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Atragere fonduri prin 2% lauracristinadragotoniu lauracristinadragotoniu Avem ONG. Este primul an de functionare si doresc sa stiu ce pasi sunt necesari pentru obtinerea declaratiei 230. (vezi toată discuția)
Declaratia 101 ContSters193525 ContSters193525 Va rog sa imi spuneti cum se depune decl 101 pe anul 2012 online. Eu am depus-o de pe eguvernare dar cand o verific pe site-ul anaf imi zice : \\"Ne cerem ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratia 100 la o firma nou infiinata fara activitate mariusnasta mariusnasta Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. O firma nou infiintata,care nu are inca activitate,am inteles ca trebuie sa depuna declaratia 100 ... (vezi toată discuția)