avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Depunere declaraþia 230
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Depunere declaraþia 230

Există un formular tip de împuternicire cu care se pot depune mai multe declaraţii 230 şi dacă se pot depune şi declaraţii 200 cu această împuternicire ?

Vă mulţumesc pt. răspuns.

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:55, 31 Martie 2014
Nu poate. Si cel mai bine e sa nu va complicati si sa depuneti formularul 230 personal la administratia financiara de domiciliu sau sa il dati celor de la ong gata completat si semnat si-l depun ei in numele dumneavoastra la ghiseu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atragere fonduri prin 2% lauracristinadragotoniu lauracristinadragotoniu Avem ONG. Este primul an de functionare si doresc sa stiu ce pasi sunt necesari pentru obtinerea declaratiei 230. (vezi toată discuția)
Declaratia 101 ContSters193525 ContSters193525 Va rog sa imi spuneti cum se depune decl 101 pe anul 2012 online. Eu am depus-o de pe eguvernare dar cand o verific pe site-ul anaf imi zice : \\"Ne cerem ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratia 100 la o firma nou infiinata fara activitate mariusnasta mariusnasta Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. O firma nou infiintata,care nu are inca activitate,am inteles ca trebuie sa depuna declaratia 100 ... (vezi toată discuția)