Am si eu o intrebare.
Trebuie sa anexez ceva documente in spatele acestui contract de sponsorizare?
Mentionez ca doresc o sponsorizare pentru sport, iar beneficiarul este o persoana fizica. Imi trebuie ceva adeverinta de la clubul unde este legitimat?
O solicitare scrisa din partea clubului in care sa se dea date de identificare sportiv si motivatia pentru care va solicita acest ajutor financiar sau poate material pentru sponsorizarea in natura (echipament, etc.).
Va multumesc pentru raspuns.
Problema este ca, s-ar putea sa nu pot obtine aceasta solicitare. Mai pot face sponsorizarea?
Mentionez ca, sportivul in cauza este campion national, plus multe alte medalii de aur, argint si bronz.
Puteti incheia si contract de mecenat prin care banii/bunurile in natura ii directionati direct persoanei fizice.
Deci daca incheiati contract de sponsorizare va trebuie solicitarea de la club (ong) si banii merg in contul clubului.
Daca incheiati contract de mecenat direct cu persoana fizica, solicitarea vine direct de la ea si banii se depun direct in contul persoanei fizice.
Contractul de mecenat se autentifica la notar.
Dar intelesesem ca mecenatul nu merge pentru ramura de sport.
Va rog frumos sa-mi comunicati daca este ok pentru mecenat, pentru ca asa propusesem si eu prima data.
Va multumesc din suflet pentru atentie!!!