avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de timbru auto 2013 valabila?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de timbru auto 2013 valabila?

cum pot sa inscriu o masina prin instanta de judecata?am cumparat recent un Ford Focus din anul 2000 motor 1596 cm,si mi-au zis cei de la ANAF ca ma costa 700 de euro taxa,pai in 2012 era 320,ce modificare au adus astia?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 17:24, 21 Februarie 2014
Discriminarea apare in cazul masinilor Euro 3 si Euro 4 (in urma modului de calcul) fata de cele Euro 1 si Euro 2, potrivit OUG nr. 9/2013 privind timbrul de mediu, taxa pentru primele tipuri de masina fiind mult mai mare decat in cazul celorlalte tipuri!
Sfatul meu este sa platiti taxa si, ulterior, puteti solicita restituirea taxei prin instanta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2014 Ionutsro Ionutsro Bună ziua, doresc să știu dacă plătesc taxa pana în data de 15 martie 2014 și îi voi da în judecată o sa am câștig de cauza? (știu ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina silvia99 silvia99 la vanzarea unui ford focus din 2004, inmatriculat in ro din 2004, masina aflata la cel de-al doilea proprietar, se plateste vreo taxa de mediu/timbru? pretul ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de inmatriculare fan_2201 fan_2201 Ca de obicei,institutiile statului vor sa te jumuleasca.Am solicitat de la trezorerie restituireaa diferentei de taxa auto pe care am platit o anu'trecut ... (vezi toată discuția)