Buna , de mai bine de o luna sunt amenintata de un baiat ca se sinucide sau fuge de acasa , razbunari etc. chestii copilaresti . De o saptamana am evitat orice contact cu el , am inchis telefonul , l-am blocat pe retelele de socializare dar totusi mesajele de la el nu s-au oprit si a inceput sa o sune pe mama si sa isi transmita amenintarile prin intermediul parintilor sau prietenilor . De acum o saptamana zilnic ma jigneste (si pe mama si orice alta persoana cu care vorbesc ) si face orice sa imi distruga zilele . Nu il mai suport . Suntem colegi de clasa , a avut deja probleme cu directorul si profesorii . Nu cred ca exista o solutie la directiunea scolii sau la profesori , iar parintii nu s-au ocupat de el niciodata si nici nu le prea pasa ce face , deci la ei nu am nici o sansa ... probabil o sa spuna ca nu e adevarat pentru ca il cred pe el . Parintii mei l-au rugat sa ne lase in pace dar el continua sa ne deranjeze familia zilnic si chiar ma tem sa merg pe strada pentru ca ma urmareste si e in stare de orice . E foarte periculos avand in vedere ca a lovit alta fata ca sa se razbune pe mine , a lovit inca un baiat pentru ca a "indraznit" sa vorbeasca cu mine si ar fii in stare sa ma omoare ca nu cumva sa am alti prieteni . Ma gandesc sa merg la politie pentru ca sunt majora dar nu stiu cum sa procedez , dovezi cu amenintari am foarte multe dar cu vorbele urate am doar martori (2 ...desi 1 dintre ei nu cred ca isi va trada "prietenul") . Ce ar trebui sa fac ?