avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal

Am o nelamurire. Sotia este angajata cu norma intreaga, iar in scurt timp urmeaza sa intre in prenatal. De curand am deschis un II * interprindere individuala* ,pe numele ei, si vreau sa stiu daca ne putem agata de Legea 4 din 2014, pentru a mai putea beneficia de indemnizatia de crestere a copilului. Va rog, daca se poate, sa-mi raspundeti urgent.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:20, 24 Februarie 2014
Pe perioada cat beneficiaza de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) o persoana nu poate avea I.I., I.F. sau PFA, chiar daca nu obtine venituri din aceste activitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie crestere copil? saramari saramari Am contract de munca din data de 3 aprilie determinat pe 3 luni dupa care am semnat pe cel nedeterminat .sunt insarcinata si nasc in luna martie , contractul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ady1984 ady1984 As vrea mai multe detali despre indemnizatia pt cresterea copilului (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copii la 1/2 norma. colceriumari-bv colceriumari-bv O viitoare mamica a lucrat 15 luni cu 1/2 norma, are dreptul la indemnizatie de crestere a copilului? In ce cuantum? (vezi toată discuția)