avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare Silita si prescriptie contraventii
Discuție deschisă în Executare silită

Executare Silita si prescriptie contraventii

Buna ziua,

Contraventie din data de 26.10.2010. PV intocmit in data de 18.03.2011 de existenta caruia eu am aflat abia in data de 14.08.2013 cind am fost executat silit.
In data de 20.08.2013 am depus doua dosare, unul cu Contestatie la Executare si unul cu Plingere Contraventionala.
Pe data de 26.10.2014 s-au implinit 3 ani de la comiterea contraventiei.
La Contestatia la Executare am avut primul termen si s-a aminat pentru ca CNADNR sa depuna proba cu inscrisuri ca m-au instiintat de existenta PV. Probabil ca voi fi nevoit sa cer expertiza holografa pentru ca eu nu am semnat asa ceva. Daca rezolv si dovedesc acest lucru va trebui sa astept solutia de la Plingerea Contraventionala pentru a-mi putea recupera banii ?
Plingerea Contraventionala are termen undeva prin vara 2014.
In conditiile de mai sus se mai poate discuta de termenul de 3 ani de la data comiterii contraventiei pentru prescriptie ?
Mai am 8 astfel de PV pentru care nu am fost executat, pentru care au trecut cei 3 ani de la data comiterii infractiunilor dar pentru care am facut Plingeri Contraventionale inaintea implinirii celor 3 ani. Pentru acestea trebuie sa astept solutia instantei sau sunt deja prescrise ? Instanta nu ar trebui sa spuna in solutie foarte simplu "contraventie prescria" ?
Va multumesc pentru sfaturi !

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - amenda pentru rovinieta GMarin GMarin In data de 17.02.2010 am cumparat rovinieta ptr.autoturism pentru un an de zile. In data de 03.05.2010 am schimbat numarul de inmatriculare raminind acelasi ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii silite fdanila fdanila Am depus la judecătorie cerere de PLÎNGERE contraventionala împotriva unui pv de contravenție. Această acțiune suspendă automat executarea ... (vezi toată discuția)
Reguli obligatorii de comunicare lotuss lotuss Am comunicat prin mail CNADNRul că am facut Plîngere contraventională împotriva unui pv al său ,dînd nr de dosar al plingerii si judecatoria unde am ... (vezi toată discuția)