avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Completare D392B
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Completare D392B

Buna ziua,

am o microintrep infiintata pe 10.11.13.am fact de la reg com emisa in 09.11.13 pe numele adiministratorului. o inreg in D392B?
in contab,fact emise inainte de data infiintarii firmei,emise sau nu pe numele firmei,se inreg ca si ch de constituire?

multumesc,

Alte discuții în legătură

Certificat sediu social ioanadf ioanadf La infiintarea unei noi firme, cand se depune la finante cererea inreg sediu social? Inainte sa mergi sa inregistrezi firma la Reg com (adica se depune de ... (vezi toată discuția)
Ch constituire anairam_unid anairam_unid buna ziua Am o firma neplatitoare de tva si am facut constituire acapitalului social si nu stiu cum sa inregistrez ch de constituire 456=1011 ... (vezi toată discuția)
Servicii intracomunitare smarandita67 smarandita67 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati intr-o problema noua pt mine:Administratorul a fost cu masina firmei in strainatate ,masina s-a defectat imediat dupa ce a ... (vezi toată discuția)